Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Καλώς Ήρθατε!!!

Καλωσήρθατε στο νέο blog που μόλις δημιουργήσαμε! Είμαστε μία παρέα 5 αγοριών από το 2ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, που ακούει στο όνομα Dream Team!

Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε, να εκφράσουμε τις ιδέες μας, να σχολιάσουμε την επικαιρότητα, να παρουσιάσουμε τη ζωή μας (σχολική και μη) και να αφήσουμε κι εμείς το στίγμα μας στην... μπλογκόσφαιρα!

4 σχόλια:

Dream Team είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Flora είπε...

Kαλή αρχή παιδιά!
Πολύ χάρηκα που είδα τώρα το νέο σας μπλογκ!
Εύχομαι να είστε ενωμένοι, δημιουργικοί και εργατικοί, έτσι ώστε τα e-λεύθερα θρανία να γίνουν τόπος ανταλλαγής ιδεών, προβληματισμού, φαντασίας και ελεύθερης έκφρασης, όπου θα μπορούν ν' αφήσουν τη γνώμη τους... όλα τα ελεύθερα νεανικά μυαλά! Μακάρι να συγκεντρώνονται στις σελίδες σας μαθητές και νέοι από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο... Μακάρι να γίνει αυτός ο χώρος "στέκι" μαθητικό που θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να μοιράζονται τον πόνο και το όνειρο...
Να θυμάστε, όμως, ότι η εργασία θα φέρει την αξία.
Κι ένα ποιοτικό ιστολόγιο χρειάζεται μαζί με το όνειρο και τον αντίστοιχο κόπο...

Με όλη μου την αγάπη
Φλώρα

Υ.Γ. Θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με μαθητές άλλων σχολείων και να τους προτείνετε να επισκεφτούν το blog σας. Μπορείτε να βρείτε τα e-mail των σχολείων της Ελλάδας από το www.sch.gr

Ανώνυμος είπε...

Bravo paidia polu omorfo to blog sas(den 3erw se pio atomo apo thn drem team na anafer8w)kai pisteyw pws exete ri3ei douleia,ta diabasa ola kai pistpste me h8ela na diabasw kialo,kalo loipon 8a htan mias kai eiste polloi na grafete perissoteres anartiseis gia emas tous endiaferomenous!!!

Roadartist είπε...

Καλή αρχή παιδιά στο blog σας!! :)