Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Πάμε....Τραγωδία


















Hμέρα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008 , εμείς η Dream team μαζί με την τρίτη τάξη του 2ου γυμνάσιου Αιγάλεω επισκευθήκαμε το θέατρο “Προσκήνιο” ,στην οδό Καπνοκοπτηρίου 8 που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση “Ελένη” , τη γνωστή τραγωδία του Ευριπίδη.
Το έργο ήταν εξαίσιο. Διέθετε ηθοποιούς μεγάλης εμπειρίας στο θέατρο,αν και πολύ μικροί σε ηλικία . Ηθοποιούς φιλόδοξους,που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον . Όλοι τους ερμήνευσαν σωστά και πολύ παραστατικά τους ρόλους τους καθώς και η Ελένη , η πρωταγωνίστρια που είχε ένα από τους πιο δύσκολους ρόλους του ελληνικού αλλά και διεθνούς θεάτρου ( δύσκολα αρχαία λόγια , τραγούδια , συγκινήσεις κ.α.) Ο κάθε ηθοποιός φορούσε την κατάλληλη σκευή που χρειαζόταν . Δεν υπήρχε κανένα λάθος στην ιστορία και αυτό έκανε την παράσταση αληθινή . Μας έκανε να βρεθούμε και εμείς οι θεατές στην μακρινή μαγευτική Αίγυπτο. Ο φωτισμός της παράστασης ήταν καταπληκτικός με ωραίες εναλλαγές στα χρώματα , περνάνε από τα μάτια σου όλα τα χρώματα της Ίριδας . Κατά την διάρκεια της παράστασης η μουσική υπόκρουση ήταν η κατάλληλη για μια τραγωδία και κυρίως την “Ελένη” . Ο χορός που τον αποτελούσαν τέσσερις γυναίκες γέμιζε την σκηνή με ανάλαφρες κινήσεις και ευρηματικές φιγούρες κατά τη διάρκεια των στασίμων, έτσι ώστε να μας μεταφέρει μαγικά σε μιαν άλλη εποχή. Η ατμόσφαιρα για εμάς τους θεατές ήταν εκπληκτική . Γενικώς υπήρχε μια άψογη φιλοξενία από τους ανθρώπους του θεάτρου . Είναι μια παράσταση που σας προτείνει να παρακολουθήσετε η Dream team αλλά και ο Filip.Παραπάνω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες μας με την πρωταγωνίστρια.Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο!
Υ.Γ:Αναμένεται βίντεο με συνέντευξη της πρωταγωνίστριας το οποίο θα "ανέβει" μολις μονταριστεί καθώς κι ένα μίνι-βίντεο το οποιο τραβήχτηκε έξω από το θέατρο εν αναμονή της παράστασης.

3 σχόλια:

Gledwood είπε...

Χαιρετισμους μου ελληνοφωνες φιλο! Ηρθα σε ιστολογιο σας εντελως τυχαια και της σκεψης θα ηθελα να πω εδω, γεια σας και να σας συμβουλεψει για την ψυχαγωγια σας εχουν προκαλεσει μου παρακολουθωντας ... που ειναι ολοι αυτοι οι ανθρωποι που φωτογραφηθηκε; Πρεπει να εχετε ενα πολυ φιλοι! Ελατε στο blog μου καποια! http://gledwood2.blogspot.com ειναι η ιδια η χωρα να ειναι ... σας δουμε πολυ συντομα στην αποκαλυπτικη online μυστικο μου ημερολογιο!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας, Παιδιά
Είμαι η Αννα, η Ισπανίδα καθηγήτρια.Συγχαρητήρια γι'αυτή τη σελίδα. Κάνετε μια καλή δουλειά!!!!
Εμείς δεν δουλεύομε τόσο καλά.
Σας ἀρεσε η θεατρική παράσταση;
Χαιρετισμούς σε όλους
Με πολλή αγάπη από την Ισπανία
Αννα

WaNt3D είπε...

Γεια σας κυρία Άννα και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Θέλω να σας πω ότι κάνετε κι εσείς μια εξαιρετική δουλειά στην ιστοσελίδα σας.Όσο για την παράσταση ήταν εξαίσια.Χαιρετισμούς στους μαθητές σας!